Verzenden

De Spelbaron verzendt alleen naar Nederlandse en Belgische adressen via DHL. De kosten voor Nederland bedragen 4,95 tot een bestelling van 100 euro. Vanaf 100,- euro is het verzenden binnen Nederland gratis. Verzenden naar België kost 9,45.

Mocht je in de buurt wonen van de gemeente Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker,  Schiebroek etc) dan kan de Spelbaron je bestelling eventueel persoonlijk op afspraak langsbrengen. Dit is afhankelijk van de afstand en het factuur bedrag. Neem hiervoor contact op met de Spelbaron!

Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen wij uw pakket gereed maken voor verzending en deze zal uiterlijk de volgende werkdag werkelijk worden verzonden. Bestellingen die op vrijdag worden gedaan worden in principe op zaterdag verzonden. Mocht hier enige vertraging in zijn dan laat de Spelbaron u dat zo spoedig mogelijk weten.

CORONA UPDATE: Tijdens de Coronacrisis kan het helaas zijn dat het langer duurt voordat uw pakket wordt verzonden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

 

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen na datum van ontvangst van artikelen zonder opgaaf van reden het pakket terugsturen. Neem hiervoor even contact op met de Spelbaron zodat wij weten welke spellen we kunnen terug verwachten. Het retour bedrag kun je binnen 14 dagen op je rekening terug verwachten.

De kosten van retourzending zijn voor rekening van de klant.

De Spelbaron kan helaas alleen gesealde (gesloten) producten retour accepteren. 

© 2020 De Spelbaron - Alle rechten voorbehouden