Unlock! Star Wars (EN)

€ 28,95
Niet op voorraad
SKU
SPC13-101EN

Kruip in de huid van rebellen, smokkelaars of agenten van het Keizerrijk in deze Engelstalige editie van Unlock! Star Wars.

Unlock is een coöperatief kaartspel geïnspireerd door escape rooms; ruimtes waaruit je moet ontsnappen binnen 60 minuten. Unlock! laat je deze ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven met een kaartendeck van 60 kaarten en een gratis app die je door de diverse scenario's leidt.

Ga op zoek naar locaties, combineer items, gebruik schepen, wapens, zoek interactie met droids en machines in drie spannende, intergalactische Star Wars avonturen van elk 60 minuten:
- An Unforeseen Delay: je zit opgesloten in de cellen van een Imperial Destroyer en je moet zien te ontsnappen en het Keizerrijk ontwijken!
- Escape From Hoth: de troepen van het Keizerrijk vallen de rebellenbasis op Hoth aan. Vlucht over de bevroren vlakten en verlaat deze gedoemde planeet!
- Secret Mission on Jedha: een crimineel heeft een waardevol artefact gestolen en is gecrasht op Jedah, een woestijnplaneet. Breng het artifact heelhuids terug!

Meer informatie
TaalEngels
Leeftijd12+
Aantal spelers1-6
Aanbevolen aantal spelers2, 3, 4
UitgeverSpace Cowboys
Type spelCoöperatief, Familiespel, Verhalend/Thematisch
MechanicsCo-operative Play, Story Telling
Boardgamegeek linkUnlock!: Star Wars Escape Game
EAN3558380073277
© 2020 De Spelbaron - Alle rechten voorbehouden