Orleans: Handel & Intrige

€ 20,95
Op voorraad
SKU
WGG1719

Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel benodigd!

Dit is de 2e grote uitbreiding van ORLÉANS: tijd voor nieuwe strategieën en plannen.

De belegering is voorbij. Het is nu tijd ommet lucratieve handel de voorspoed in de stad te herstellen. Iedereen heeft echter verschillende belangen en intriges worden gesmeed om tegenstanders uit te schakelen...

Handelsopdrachten: De 2e uitbreiding voor ORLÉANS introduceert handelsopdrachten waarmee je fortuin kunt maken. Dit biedt een totaal nieuwe strategie, waarbij je probeert om goederen eerder dan je tegenstanders in bepaalde steden te bezorgen.

Intrige: Pas op, gemeen! Net zoals bij de goede daden, kun je volgelingen op het 'Intrige' bord plaatsen, waar verschillende duistere types je kunnen helpen om de plannen van je tegenstanders te dwarsbomen.

Nieuwe gebeurtenissen: Handel, vooruitgang en het alledaagse leven worden door vele nieuwe gebeurtenissen beïnvloed. De onzekerheid of en wanneer de gebeurtenissen plaatsvinden, geven het spel een nieuwe boost.

Nieuwe goede daden: Het nieuwe 'goede daden' bord biedt veel mogelijkheden. Hier kun je aan essentiële goederen, techniekfiches en zelfs acties komen, als je de juiste volgelingen plaatst.

Meer informatie
Taal Nederlands
Leeftijd 12+
Aantal spelers 2-4
Aanbevolen aantal spelers 4
Uitgever White goblin Games
Type spel Strategiespel
Mechanics Deck / Pool Building, Worker Placement
Boardgamegeek link Orelans: Trade & Intrigue
EAN 8718026302306
© 2020 De Spelbaron - Alle rechten voorbehouden