Machi Koro: Metropool

€ 10,95
Op voorraad
SKU
Machi Koro: Metropool

Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel benodigd!

Je hebt het helemaal voor elkaar! Onder jouw bestuur is Machi Koro uitgegroeid tot een grote stad. De meeste inwoners zijn echter wel weer toe aan iets nieuws. Nieuwe uitgaansmogelijkheden, een nieuwe baan en sommige inwoners zelfs aan een nieuwe woning. Jij ziet natuurlijk kansen om je stad uit te breiden en te laten groeien tot een heuse metropool!

Aan de rand van de stad is wel ruimte voor een aantal wijngaarden, die kunnen dan gelijk leveren aan de chique Franse restaurants en de exclusieve clubs. In de stad kan een aannemer aan de slag om ruimte te maken voor nieuwe bedrijven. En voor de kleine beurs is er altijd een kruidenier te vinden of een pandjeshuis waar men zijn eigendommen kan belenen.

Machi Koro: Metropool is de tweede uitbreiding voor het populaire spel Machi Koro. Naast een hoop nieuwe gebouwen, wordt er ook een geheel nieuw spelmechanisme geïntroduceerd, waarmee je gebouwen kunt sluiten. Een uitgelezen kans om je concurrenten flink dwars te zitten!

Om Machi Koro: Metropool te kunnen spelen, heb je het basisspel Machi Koro nodig. Om deze uitbreiding ook met vijf spelers te kunnen spelen, heb je naast het basisspel ook de uitbreiding Machi Koro: Haven nodig.

Meer informatie
Taal Nederlands
Leeftijd 10+
Aantal spelers 2-4
Aanbevolen aantal spelers 4
Uitgever Arcane Wonders
Type spel Familiespel
Mechanics Dice Chucking, Set Collection
Boardgamegeek link Machi Koro: Großstadt-Erweiterung
EAN 8718026301651
© 2020 De Spelbaron - Alle rechten voorbehouden