Het Verboden Eiland

€ 18,95
Niet op voorraad
SKU
WGG1101

Het Verboden Eiland was de verborgen schuilplaats van de Archeërs, een oude mystieke beschaving. De mythe wil dat de Archeërs de vier elementen van de Aarde beheersten - vuur, wind, water en aarde - met vier heilige schatten: het Kristal van Vuur, het Standbeeld der Wind, de Kelk der Oceaan en de Steen der Aarde. Omdat de schatten in kwade handen catastrofale schade zouden aanrichten, verborgen de Archeërs ze in het geheim op het Verboden Eiland en ontwierpen dat zo dat het zou zinken als indringers ze ooit probeerden te roven. Na de mysterieuze ondergang van hun rijk bleef het Verboden Eiland eeuwenlang verborgen…tot nu.

Jullie team van avonturiers moet samenwerken om te voorkomen dat het Verboden Eiland zinkt, opdat je genoeg tijd hebt om de vier schatten te pakken te krijgen. Als je ze eenmaal hebt moet je bij de Dwazenlandplaats zien te komen en met de helikopter ontsnappen om te winnen. Maar als het eiland zinkt voor de missie is volbracht hebben jullie verloren! Weet jouw team als eerste het eiland te betreden, de schatten te vinden en het er levend van af te brengen?

Meer informatie
TaalNederlands
Leeftijd8+
Aantal spelers2-4
Aanbevolen aantal spelers4
UitgeverWhite goblin Games
Type spelCoöperatief, Familiespel
MechanicsAction Point Allowance, Co-operative Play, Hand Management, Modular Board, Pick-up and Deliver, Set Collection, Variable Player Powers
Boardgamegeek link Forbidden Island
EAN8718026300388
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
© 2020 De Spelbaron - Alle rechten voorbehouden