Equinox (groen)

€ 28,95
Op voorraad
SKU
PBG 40071NLFR

Het belooft een betoverend avontuur te worden met het sluwe biedspel Equinox! Verkrijgbaar in twee verschillende boxen, met dezelfde inhoud. Dit is de groene variant.

Aan de rand van een ongerept bos komen allerlei fantastische wezens samen om de equinox te vieren. In een vriendschappelijke maar spannende strijd zetten deze wezens hun magische krachten in om het tegen elkaar op te nemen. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: vereeuwigd worden in de verhalen en fabels die over hun heldhaftige daden vertellen.

Slechts drie van hen zullen herinnerd worden, terwijl de anderen in de vergetelheid zullen raken. Wie van deze wezens zullen legendarisch worden?

Verdien de meeste punten door te voorspellen welke wezens het toernooi zullen winnen. Hoe eerder je een voorspelling over een wezen doet, hoe meer punten het oplevert. Maar bij meerdere voorspellingen op een wezen vergroot je ook de kans dat dit wezen door je tegenstanders uitgeschakeld zal worden. Aan het einde van het spel wint de speler wiens voorspellingen de meeste prestigepunten hebben opgeleverd.

Meer informatie
TaalNederlands, Frans
Leeftijd10+
Aantal spelers2-5
Aanbevolen aantal spelers3, 4
UitgeverPlan B Games
Type spelFamiliespel, Strategiespel
MechanicsBetting/Wagering, Bluffing, Hand Management
Boardgamegeek linkEquinox
EAN8717371241957
© 2020 De Spelbaron - Alle rechten voorbehouden