Nieuws & Blog

 1. Spelbaron gesloten tot 4 januari 2021

  Het was sowieso het plan om de Spelbaron te sluiten tussen Kerst en Oud & Nieuw, maar ik heb besloten om de Spelbaron vandaag (21 december) al te sluiten. Ik heb gemerkt dat DHL de drukte eigenlijk niet meer aan kan en dat het DHL personeel op hun tenen loopt. Daarom is het wel mooi geweest voor dit jaar. Het gaat uiteindelijk "maar" om bordspellen, niet om essentiele goederen en de spellen lopen niet weg! Uiteraard gaan bestellingen die gedaan zijn voor de sluiting van de Spelbaron wel nog de deur uit, maar nieuwe bestellingen zullen helaas moeten wachten tot begin volgend jaar. 

  Dank voor iedereen die dit jaar een bestelling heeft geplaatst bij de Spelbaron! Ik zal deze week nog een jaaroverzicht posten met wat informatie over de bestsellers en over mijn favoriete en meest gespeelde spellen van 2020.

  Ik wens je een fijne kerst en een gezond 2021!

  Paul de Nie

  -- De Spelbaron

  Lees meer »
 2. De bestverkopende spellen bij de Spelbaron!

  De Spelbaron bestaat nu ongeveer 16 maanden. Tijd om eens te kijken naar de beste verkopende spellen en uitbreidingen!

  Lees meer »
 3. De Essen Spiel update

  Essen is weer voorbij en de klok is een uur teruggezet. Dat kan maar één ding betekenen: het is weer tijd voor bordspellen!

  Lees meer »
 4. De zomer is voorbij. Tijd voor een update!

  Er is weer een aantal nieuwe spellen in de Webshop bij gekomen, waaronder onder andere Raids en MtG: Commander 2018!

  Lees meer »
 5. Meeple Realty nieuws en nog een voorraad update

  Bij Bunny Kingdom krijg je nu tijdelijk een groter speelbord en Meeple Realty Inserts zijn nu verkrijgbaar bij de Spelbaron. En ook nog een voorraad update!

  Lees meer »
Pagina
© 2020 De Spelbaron - Alle rechten voorbehouden