7 Wonders (Second Edition - NL)

€ 36,95
Niet op voorraad
SKU
REP01-101

Het bordspel 7Wonders is compleet vernieuwd! Naast een visuele update bevat deze nieuwe editie ook diverse spelonderdelen die aangepast zijn. Zo is de indeling en achterzijde van de kaarten aangepast, zijn de spelregels overzichtelijker gemaakt en zijn de Wonder borden iets groter geworden. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat het spel nog beter speelbaar is en dus ook meer geschikt voor nieuwe spelers.

Doel van het spel blijft hetzelfde bij deze nieuwe editie: Leid één van de zeven grote steden tijdens de Oudheid, ontwikkel jouw stad via wetenschappelijke ontdekkingen, militaire veroveringen, commerciële overeenkomsten en prestigieuze bouwwerken en leid jouw beschaving naar de grootste welvaart!

Een spel wordt in 3 ronden gespeeld, genaamd Tijdperken, waarin je tegelijkertijd kaarten speelt om jouw stad te ontwikkelen. Aan het einde van elk tijdperk wordt de militaire macht van de speler vergeleken met de steden van zijn twee buren (naburige steden). Na Tijdperk III bepaal je het aantal overwinningspunten van jouw stad, Wonder, militaire successen en muntenwaarde. De speler met de hoogste totaalscore wint het spel.

Meer informatie
TaalNederlands
Leeftijd10+
Aantal spelers2-7
Aanbevolen aantal spelers4
UitgeverRepos Production Games
Type spelFamiliespel, Kaartspel, Strategiespel
MechanicsCard drafting, Hand Management, Set Collection, Simultaneous Action Selection, Variable Player Powers
Boardgamegeek link7 Wonders
EAN5425016920923
© 2020 De Spelbaron - Alle rechten voorbehouden