7 Wonders Duel: Agora

€ 17,95
Op voorraad
SKU
REP01-008-02

Let op: voor deze uitbreiding is het basisspel benodigd!


Agora is een uitbreiding voor het 2-speler spel 7 Wonders Duel. Deze uitbreiding introduceert senatoren en hun invloed in de senaat. Probeer de macht te grijpen door de besluitvorming in de Senaat te sturen en of roep de hulp in van samenzweerders om chaos te creëren. Deze uitbreiding voegt ook een nieuwe overwinningsconditie toe, namelijk Politieke Overheersing.

Tijdens het spel rekruteer je Senators (politicus of samenzweerder) via de nieuwe senatorkaarten. Met een Policticus kun je invloed in de senaat plaatsen of verplaatsen, terwijl een Samenzweerder invloed kan plaatsen of een samenzwering kan uitvoeren via de speciale Samenzweringskaarten. Beheer jij een vak in de senaat (door de meeste invloedstenen daar te plaatsen), dan win je overwinningspunten. Beheer jij op enig moment tijdens het spel alle 6 vakken van de senaat, dan win jij direct het spel dankzij Politieke Overheersing.

Let op: het basisspel 7 Wonders Duel is vereist voor het spelen van deze uitbreiding. Agora is ook compatibel met de uitbreiding Pantheon.

Meer informatie
TaalNederlands
Leeftijd10+
Aantal spelers2
Aanbevolen aantal spelers2
UitgeverRepos Production Games
Type spelKaartspel, Strategiespel, Twee spelers
MechanicsCard drafting, Set Collection
Boardgamegeek link7 Wonders Duel: Agora
EAN5425016924839
© 2020 De Spelbaron - Alle rechten voorbehouden